Hlavní obsah

Děs! Z Wiganu ho vykopli, osmnáctiletá dcera se mu oběsila

PRAHA

Osmnáctiletou studentku Sibylle Sibierski, dceru bývalého dlouholetého hráče anglické fotbalové Premier League Antoine Sibierského, nalezli oběšenou. Hrůzná scéna se v pondělí naskytla policistům v bytě, který mladá žena sdílela se svým přítelem. Informoval o tom britský deník The Telegraph.

Dcera bývalého fotbalisty anglické Premier League Sibylle Sibierski

Článek

Teprve před nedávnem se pohledná Sibylle rozhodla odstěhovat z domu svých rodičů, aby sdílela byt se svým přítelem Adamem Mohammedem jen pár bloků od místa, kde vyrůstala. Otec studentky psychologie a sociologie Antoine Sibierski, bývalý hráč například Manchesteru City, Newcastle či Wiganu, měl o zdraví své dcery obavy, a tak se ozval policii

Ta v pondělí vnikla do inkriminovaného bytu a nalezla tam osmnáctiletou Sibierski oběšenou. „Okolo 17:40 v pondělí 1. února byla policie povolána do bytu mladé ženy,“ řekl její tiskový mluvčí. „V místě zásahu bylo potom nalezeno tělo osmnáctileté ženy. Všechny možné varianty jejího úmrtí jsou nyní předmětem jednání,“ dodal.

Otec zemřelé studentky hrál před svým působením v anglické Premier League ve Francii. Na ostrovy přišel v srpnu 2003, když ho za 700 tisíc liber koupil Manchester City. Do Newcastle přišel Antoine Sibeirski v roce 2006.

V září o dva roky později odešel na hostování do Norwich City, aby se pak vrátil do domovského Wiganu, kde mu na konci minulé sezóny vypověděli smlouvu. Nyní Sibierski vykonává profesi fotbalového agenta.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články