Hlavní obsah

Doufám, že tvůj syn chytí koronavirus! Rebel z Watfordu čelí nechutným urážkám

Watford/Praha

Kapitán Watfordu Troy Deeney přiznal, že v posledních dnech musel na internetu i na veřejnosti snést několik verbálních útoků na něj a jeho rodinu. Anglický fotbalista se nedávno odmítl zapojit do plánu na restart Premier League a na rozdíl od většiny týmu netrénuje. Své rozhodnutí mimo jiné odůvodnil strachem o syna, který trpí respiračními potížemi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté Watfordu na tréninku. Archivní záběryVideo: sntv

 
Článek

Deeney minulý týden veřejně oznámil, že se kvůli obavám o zdraví svého předčasně narozeného pětiměsíčního syna nepřipojí k týmu při návratu k tréninkům po malých skupinkách. V rozhovoru pro americkou CNN teď přiznal, že kvůli tomu čelil už několika verbálním útokům.

„Viděl jsem několik poznámek v diskusích a někteří lidé dokonce doufají, že se můj předčasně narozený syn nakazí koronavirem. To je pro mě opravdu těžké číst. Když těm lidem odpovíte, mají pocit, že vás dostali a pustí se do vás ještě víc," šokoval Deeney výpovědí o tom, čeho všeho jsou někteří lidé schovaní za rouškou internetové anonymity schopni.

Kapitán Watfordu se ale se vzrůstající nenávistí vůči sobě setkal i na veřejnosti. Lidé na něj prý pokřikovali, aby šel do práce. Podle Deeneyho je ale situace vážnější, než se může zdát. Podle něj s restartem ligy nesouhlasí mnohem víc fotbalistů, než to vypadá, bojí se to ale veřejně říct.

Zástupci Premier League se ve středu shodli na dalším postupu, kterým je návrat k plnohodnotným tréninkům včetně osobních soubojů. Třetí vlna testování v klubech ale zároveň odhalila další čtyři nakažené. Liga chce obnovit zápasy bez diváků 17. června.

Reklama

Související témata: