Hlavní obsah

Dvě prohry a konec! Solskjaer měl proslov k hráčům před šlágry s Tottenhamem a City

Manchester/Praha

Podle britských médií a sázkových kanceláří je trenér Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer druhým nejžhavějším trenérským kandidátem na vyhazov v Premier League. 18 bodů ze 14 duelů dělá vedení fotbalistů Manchesteru United vrásky na čele. Tlak stupňuje i to, že po vyhazovu z Tottenhamu je k dispozici Mauricio Pochettino. Šestačtyřicetiletý Nor měl mít proslov ke kabině Rudých ďáblů a hráčům měl sdělit, že dvě prohry v následujících utkáních s Manchesterem City a Tottenhamem Hotspur znamenají jeho definitivní konec.

Foto: Martin Rickett, ČTK/AP

Trenér Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer tleská fanouškům na Old Trafford po závěrečném hvizdu utkání Premier League s Aston Villou.

Článek

„Ole byl ve svém projevu lehce emotivní a řekl jim (hráčům United), že špatné výsledky ze zápasů během tohoto týdne znamenají, že končí," řekl serveru Dailymail zdroj blízký klubu.

Solskjaerovu partu čeká ve středu pikantní souboj na Old Trafford proti bývalému kouči Josému Mourinhovi. Právě jeho na lavičce United nahradil populární a věčně usměvavý Nor. Týden pravdy završí United v městském derby proti Manchesteru City na jeho půdě. A nad Solskjaerem zjevně visí pomyslný Damoklův meč.

Nedělní domácí remíza Rudých ďáblů 2:2 proti Aston Ville znamená 18 bodů ze 14 odehraných zápasů, 9. příčku v tabulce a nejhorší výsledek po stejné porci odehraných duelů za 31 let.

Aby toho pro bývalého hvězdného náhradníka United nebylo málo, podle serveru Independent se Pochettino nechal slyšet, že pokud zástupci Arsenalu a Manchesteru uvažují o jeho angažování, měli by si pospíšit. Plánuje se totiž do trénování vrátit v co nejkratším možném čase a vybírat si hodlá pouze ze špičkových evropských klubů.

Reklama

Související témata: