Hlavní obsah

FANTASY: Věříme v čisté konto Petra Čecha! Sázíme i na hráče Chelsea a Evertonu

Pauza, během které se museli všichni fanoušci anglického fotbalu obejít bez sledování Premier League, je u konce. V sobotu začne boj o další titul a mezi hlavní kandidáty na celkový triumf patří tradičně Chelsea s dvojící týmů z Manchesteru. Velké věci se čekají i od Arsenalu, který půjde do sezóny s novou brankářskou jedničkou.

Kapitánskou pásku jsme oblékli Hazardovi.

Článek

Sezóna sice ještě nezačala, ale i tak se minulý týden celý Londýn oblékl do červené barvy. Arsenalu se po výhře 1:0 nad Chelsea podařilo obhájit vítezství v Community Shieldu. My věříme, že Kanonýři vstoupí úspěšně i do Premier League a na domácí půdě West Ham United porazí.

Rosický mezi zraněnými

V sestavě Arsenalu se neobjeví zraněný Tomáš Rosický, Wilshere, Welbeck a k dispozici nebude ani Sánchez. V brance dáváme příležitost Petru Čechovi, který by měl patřit k velkým oporám zadní řady Gunners. O útočné akce se bude starat dvojice Özil a Walcott.

Chelsea narazí v prvním zápase ligové sezóny na Swansea. Domácí rozhodně jednoduchý zápas nečeká, ale na druhou stranu Swansea dokázala z pěti přípravných zápasů vyhrát pouze jeden, a proto věříme, že ani na Stamford Bridge se nebude radovat z vítězství.

Blues mají zdravý prakticky celý kádr, otazník visí jen nad startem Costy. V našem výběru se objeví obránce Terry, před kterým budou zaměstnávat obranu hostí Hazard s Fábregasem.

Před úvodním zápasem nového ročníku dáváme důvěru také hráčům Evertonu. Trojice Baines, Cleverley a Lukaku se doma postaví nováčkovi Watfordu, v jehož sestavě se může objevit i útočník Matěj Vydra.

Reklama

Související témata: