Hlavní obsah

Fotbalista v Anglii se rozzuřil na soupeře a políbil ho. Sudí reagoval překvapivě

Londýn

Na fotbalových trávnících se odehrávají různorodé situace. Zejména v okamžicích, kdy prýští emoce po tvrdých skluzech či nesportovně odkopnutém míči. To, co zažili fanoušci páté anglické nejvyšší soutěže, se ale vidí skutečně jen vzácně. Fotbalista z krajního rozhořčení políbil protihráče.

Fotbalista políbil soupeře

 
Článek

Incident se odehrál v zápase mezi domácím Bristol Rovers a celkem Gateshead. Do vlasů si vjeli hostující JJ O´Donnell a obránce Bristolu Lee Mansell. Oba sokové měli obličeje blízko u sebe a hrozilo, že jeden druhého porazí, když v tom se domácí bek odhodlal ke krátkému polibku. Ten po několika vteřinách i zopakoval.

„Měli jsme hlavy u sebe a on by upadl na zem nebo bych já udělal něco hloupého," řekl po zápase Mansell. „Udělal jsem to proto, abych zklidnil situaci," dodal obránce Bristolu, pro jehož chování však sudí pochopení neměl. „Poprvé jsem dostal žlutou kartu za to, že jsem někoho políbil," culil se Mansell.

Dobrá nálada ho málem přešla doma, když vystoupil z auta a manželka se ho podrážděně zeptala, co to na hřišti vyváděl. „Pak jsme se tomu ale hodně nasmáli," vyprávěl Mansell, že se podařilo blížící se partnerskou krizi urovnat.

Spokojený mohl být i po sportovní stránce, Bristol zvítězil 3:2.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.