Hlavní obsah

Grealish po zápase s Maltou ukázal srdce. Příklad hodný následování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jack Grealish si ve fotbalovém světe vytvořil hned několik image, které provází jeho osobu. Mimo to, že již jedenáctým rokem dokazuje v Anglii, že je skvělý fotbalista, projevil svoje kvality i při nočních výletech do barů a klubů. V neposlední řadě Angličan také ukazuje, že je normálním klukem vychovaným v ulicích dělnického Birminghamu a přirozený kontakt s fanoušky mu není cizí. V reprezentační pauze zaznamenaly anglická média sympatický moment.

Foto: Profimedia.cz

Jack Grealish na tréninku anglické fotbalové reprezentace.

Článek

Ve včerejším zápase si anglická reprezentace připsala povinné 3 body s Maltou. Outsidera porazila ve Wembley 2:0 s již zajištěným postupem na ME v Německu v příštím roce. Po úvodní vlastní brance maltského stopera Pepeho na začátku první půle museli The Three Lions na pojistku čekat až do 75. minuty, kdy se prosadil kanonýr Kane.

Britská média si však více než kvalifikační výhry všímaly přístupu Jacka Grealishe. Ten se po závěrečném hvizdu zastavil v mix zóně a strávil čas rozhovorem s postiženým fanouškem. Za toto gesto si vysloužil chválu na sociálních sítích, na kterých se objevilo spousty lichotivých komentářů na adresu záložníka City.

Grealish, který od roku 2021 nastupuje v dresu Manchesteru City v této sezóně vystoupil ve 13 zápasech, ve kterých si připsal dvě asistence. V pondělí zakončí svěřenci Garetha Southgate svojí cestu kvalifikací zápasem se Severní Makedonií. Anglie si postup zajistila už v říjnu.

Reklama