Hlavní obsah

Hazard do Realu? Patří mezi tři nejlepší hráče Evropy, proto zůstane, říká nový kouč Chelsea

Londýn/Praha

O tohoto borce bude ještě pořádná mela. Eden Hazard měl obrovský podíl na bronzovém úspěchu Belgie na světovém šampionátu, což pořádně nastartovalo i další evropské giganty, které by rády hvězdu Chelsea do svých řád získaly. A především pak Real Madrid. Nový kouč Blues Maurizio Sarri však všem zájemcům posílá jasný vzkaz. "Zůstane u nás a bude ještě lepší."

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Tvůrce hry Belgie Edena Hazarda stíhá Paul Pogba.

Článek

Odchod hvězdného Cristiana Ronalda podnítil Real Madrid k pořádné aktivitě. Nahradit portugalskou hvězdu měl právě Eden Hazard. Ten navíc případný příchod na Santiago Bernabéu pořádně přiživil.

"Myslím, že víte, kam bych rád zamířil. Možná je čas zkusit něco nového," říkal sedmadvacetiletý ofenzivní záložník, který se náklonností k Bílému baletu nikdy netajil.

Možný transfer potvrdil i belgický kouč Roberto Martínez, který v rozhovoru pro španělská média přiznal Hazardův zájem opustit po šesti letech Chelsea. Nový kouč pátého týmu nedávno skončené sezóny však ztrátu klíčového muže odmítá.

"Hazard je špičkový hráč, patří mezi tři nejlepší fotbalisty Evropy. Zůstane a já věřím, že v Chelsea se bude ještě zlepšovat," říká Sarri.

"Ještě netuším, jaké bude mé konečné rozhodnutí. Jestli bude Chelsea chtít, zůstanu, jestli ne, půjdu jinam. Poslední slovo bude mít klub," říkal před nedávnem sedmadvacetiletý Belgičan.

Devětapadesátiletý manažer Chelsea se chce s Hazardem a dalšími klíčovými hráči týmu setkat osobně po dovolených. "Nechci to řešit po telefonu. Chci s hráči mluvit osobně, jenom to mi dá jistotu, že chtějí v klubu dále pokračovat," dodává trenér.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.