Hlavní obsah

Hrdina Premier League! Fanoušek zkolaboval na tribuně, hráč mu zřejmě zachránil život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Watford/Praha

Fotbalisté Chelsea se díky prvnímu gólu Hakima Ziyecha v Premier League udrželi po výhře nad Watfordem 2:1 v čele ligy a mohli slavit. Během zápasu však všem v jednu chvíli zatrnulo. Obránce hostů Marcos Alonso si všiml, že jeden z fanoušků na tribuně zkolaboval a okamžitě na to upozornil přítomné zdravotníky. Zápas byl zhruba na půl hodiny přerušen do doby, než byl muž stabilizován a převezen do nemocnice.

Foto: David Klein, Reuters

Hráči Chelsea Hakim Ziyech, Mason Mount, Romelu Lukaku a Marcos Alonso slaví gól proti Watfordu

Článek

Krátce po začátku zápasu 14. kola anglické Premier League mezi Watfordem a lídry tabulky z Chelsea byla hra přerušena kvůli zranění domácího obránce Adama Masina, který musel být střídán. V tu chvíli si bývalý španělský reprezentant Alonso všiml, že se na tribuně děje něco vážného.

Zkolaboval tam totiž jeden z příznivců domácího celku. Alonso okamžitě zalarmoval zdravotníky, kteří spěchali fanouškovi na pomoc. Oba týmy byly poté poslány do šaten a na tribuně probíhal boj o život.

Zhruba po 25 minutách byl fanoušek stabilizovaný a na cestě do nemocnice, takže zápas mohl pokračovat. Třicetiletý španělský obránce je spolu se zasahujícími zdravotníky nyní oslavován jako hrdina.

Není to poprvé, kdy fotbalista upozornil na kolaps na tribuně. Asi před měsícem v zápase Newcastlu s Tottenhamem na zdravotní potíže jednoho z fanoušků upozornil Alonsův krajan Sergio Reguilón.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články