Hlavní obsah

Klopp s návratem Van Dijka nepočítá, nicméně věří v zázrak

Liverpool/Praha

Návrat zraněného fotbalového obránce Virgila van Dijka do sestavy Liverpoolu v této sezoně je nepravděpodobný. Trenér mistrovského celku Jürgen Klopp vychází z toho, že nizozemský reprezentant nebude po říjnové operaci kolena včas fit. Přesto je možné, že Van Dijk nebude "pro případ zázraku" chybět na soupiskách pro druhou polovinu sezony.

Foto: Jon Super, Reuters

Kdy se vrátí Virgil van Dijk do sestavy Liverpoolu?

Článek

"Nechci říkat, že je jeho návrat absolutně nemožný, ale je to nepravděpodobné. Žádný lékař ani nikdo jiný mi neřekl, že je nějaká šance, aby Virgil v této sezoně ještě hrál," uvedl Klopp na tiskové konferenci před středečním zápasem s Brightonem.

Devětadvacetiletý kapitán nizozemské reprezentace Van Dijk si vážně zranil pravé koleno v říjnovém ligovém derby s Evertonem po střetu s brankářem soupeře. Přetrhl si přední zkřížený vaz a po operačním zákroku aktuálně absolvuje rehabilitační program.

Přestože Klopp s Van Dijkovým návratem nepočítá, mohlo by se pro oporu zadních řad najít místo na aktualizované soupisce pro druhou polovinu ligové sezony. "Byl na ní a nikdo mi neřekl, že bych na tom měl něco změnit. A když bude prostor, napíšeme ho i na soupisku pro Ligu mistrů. Napíšeme tam všechny (hráče), i když lékaři říkají, že není šance. Napíšeme je, protože věříme, že se čas od času dějí zázraky," dodal Klopp.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články