Hlavní obsah

Král chystá kopačky. Ronaldo naznačil, že v neděli poprvé nastoupí za United

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo možná zůstane v Manchesteru United. Sedmatřicetiletý kanonýr, o jehož odchodu z Old Trafford se v posledních dnech intenzivně spekulovalo, na instagramu naznačil, že za "Reds" poprvé nastoupí v nedělní přípravě proti Vallecanu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Odejde? Neodejde? Nad setrváním Cristiana Ronalda na Old Trafford stále visí otazník.

Článek

"V neděli Král nastoupí," reagoval Ronaldo podle agentury Reuters v portugalštině na příspěvek na fanouškovské stránce, která se zabývala jeho absencí v kádru.

Ronaldo se ještě nezapojil do přípravy United na novou sezonu, vynechal turné v Thajsku i Austrálii a chybí také v nominaci na sobotní přípravu s Atléticem Madrid. V klubu jedná o své budoucnosti a údajně chce odejít, aby mohl hrát Ligu mistrů. Nový trenér Manchesteru Erik ten Hag opakovaně uvedl, že s pětinásobným držitelem Zlatého míče, který má s United smlouvu ještě na příští sezonu, počítá.

Už dříve se spekulovalo o tom, že o hvězdného útočníka mají zájem například Chelsea, Bayern Mnichov či Paris St. Germain. Na mimořádně lukrativní angažmá ho láká i nejmenovaný klub ze Saúdské Arábie.

Reklama