Hlavní obsah

Mladá hvězda v roli násilníka!? Přítelkyně obvinila Greenwooda z napadení a znásilnění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Mladá hvězda Rudých ďáblů lítá v maléru. Tak velkém, že už ho zadržela policie. Harriet Robsonová, přítelkyně Masona Greenwooda, obvinila dvacetiletého útočníka fotbalistů Manchesteru United z napadení a znásilnění. Na sociálních sítích kolují fotografie, videa i audiozáznam, které tam umístila. Je na nich vidět její tělo po napadení. Na audiu ji pak přítel nutí k sexu. Hráč byl okamžitě do odvolání vyřazen z týmu.

Foto: Sport.cz

Mason Greenwood byl vyřazen z kádru Manchesteru United...

Článek

Těžké nařčení. Mason Greenwood je podezřelý, že zbil a znásilnil svou přítelkyni. Případem už se zabývá policie.

Modelka Harriet Robsonová obvinila fotbalistu na instagramu, kde zveřejnila záběry zranění, která jí fotbalista údajně způsobil. Vedení Manchesteru uvedlo, že útočník do vyřešení případu nebude hrát ani trénovat.

„Jsme si vědomi obrázků a obvinění, které kolují na sociálních sítích. Dokud nebudou zjištěna fakta, nebudeme se dále vyjadřovat. Manchester United netoleruje násilí jakéhokoli druhu," ujišťuje klub v prohlášení.

„Zaregistrovali jsme fotografie videa, která kolují na sociálních sítích. Probíhá vyšetřování, abychom zjistili všechny okolnosti," reaguje manchesterská policie. Hráče během neděle zadržela.

Greenwood je odchovancem United, za první tým dosud odehrál 129 zápasů a dal 35 branek. Na kontě má také jeden start za anglickou reprezentaci.

Reklama