Hlavní obsah

Modrič dal Mourinhovi košem, do Chelsea nechce: O odchodu z Realu vůbec neuvažuji

Madrid

Měl být jednou z prvních posil fotbalové Chelsea, chorvatský špílmachr ale na vábení svého bývalého kouče Josého Mourinha neslyší. Byť k portugalskému stratégovi, jenž je od pondělí oficiálně novým manažerem Blues, chová velký respekt, o opuštění svého milovaného Realu Madrid a stěhování do Londýna nechce ani slyšet.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Trenér José Mourinho se v Chelsea bude muset obejít bez Modriče.

Článek

„Ani se nezamýšlím nad možností, že bych Madrid v létě opustil. Zájem je i z jiných klubů. Každý malý kluk ale sní o tom, že bude hrát za Real Madrid, a já nejsem jiný," cituje šikovného záložníka britský list The Sun.

Sedmadvacetiletého Chorvata přivedl do Realu právě Mourinho, jenž ho koupil zhruba za miliardu korun z londýnského Tottenhamu.

Bez Mourinha je smutný

„Samozřejmě jsem teď smutný, když José Mourinho od nás odešel. Byl to on, kdo trval na mém příchodu do Madridu. Je to fantastický kouč a jsem velmi poctěn, že jsem s ním mohl pracovat," přiznal Modrič.

V Realu má Modrič kontrakt ještě na další čtyři roky a rodák ze Zadaru by smlouvu rád dodržel i přesto, že byl ve Španělsku vyhodnocen jako nejhorší přestup minulé sezóny.

Mourinho tak bude muset v Chelsea s velkou pravděpodobností spřádat své plány bez Modriče.

„Přeji mu, ať se mu v Chelsea daří co nejlépe. Věřím, že znovu dokáže na Stamford Bridge uplatnit svoje kvality. Na mě udělal obrovský dojem. Je velkým potěšením být součástí jeho týmu," dodal chorvatský středopolař.

Reklama

Související témata: