Hlavní obsah

Mourinho: Brzy se vrátím. Dojde na ostrovech k nečekané trenérské rošádě?

Londýn

Fotbalový trenér José Mourinho poprvé po svém odchodu z londýnské Chelsea nastínil své další plány. Charismatický kouč se brzy chystá do nové práce, pochopitelně ale dosud neuvedl, kam zamíří. Jisté je jedno - návrat na Pyrenejský poloostrov neplánuje, naopak angažmá v Anglii ho pořád láká. Portugalcův přesun na Old Trafford, o kterém se dlouhodobě spekuluje, ale může být v ohrožení.

Foto: Profimedia.cz

José Mourinho chystá návrat na střídačku. V kterém klubu zakotví?

Článek
Fotogalerie

Anglický tisk totiž přišel se zajímavými novinkami. Fakt, že s koučem Louisem van Gaalem už nikdo příliš nepočítá, není tajemstvím. Ovšem podle nejnovějších zpráv by se na lavičku Manchesteru United mohl přesunout třiačtyřicetiletý Argentinec Mauricio Pochettino! Muž, který bojuje s Tottenhamem o mistrovský titul, by mohl Mourinhovi vyfouknout případné angažmá.

Special One je zatím v klidu. I když nepopírá, že se chystá na návrat. „Současnou situaci si vážně neužívám. Za šestnáct let, co trénuji, mám teprve druhou delší pauzu. Nedělám z toho drama, ale brzy budu zpátky," prohlásil v rozhovoru pro Sky Sports. Portugalce stále láká anglická Premier League.

Tím se dostáváme zpět k eventuální rošádě. Budou Mourinhovým dalším celkem Spurs nebo snad třeba Arsenal?!

„Jsem si jistý, že s rodinou budeme mít domov v Londýně. Ve fotbale nikdy nevíte, ale Premier League je pořád výzva. Návrat do La Ligy není aktuální. Ve Španělsku hrajete akorát zápasy Real - Barcelona a pak sbíráte vysoké výhry. Je těžké tam získat titul, jednou vám na něj stačí 100 bodů a pak máte 91 a jste druzí. Já potřebuji větší konkurenci, ta je právě na ostrovech," dodal třiapadesátiletý trenér.

Do kterého anglického týmu má José Mourinho nakročeno?
Manchester United
58,4 %
Tottenham
12,3 %
Arsenal
6,7 %
Znovu do Chelsea
7,2 %
Everton
2,1 %
West Ham United
2,8 %
jiný klub
10,5 %
Celkem hlasovalo 3876 čtenářů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články