Hlavní obsah

Nelze ho nemilovat! Liverpoolský klenot zaskočil fanoušky

Liverpool

Působil jako zjevení! Hvězdný liverpoolský fotbalista Mohamed Salah s rukavicemi a dezinfekčním sprejem v rukou přišel na čerpací stanici natankovat do svého luxusního vozu Bentley. Při té příležitosti všechny přítomné překvapil, když za ně zaplatil útratu za pohonné hmoty.

Foto: Phil Noble, Reuters

Mohamed Salah (druhý zprava) se nailustračním snímku raduje z gólu proti Southamptonu s Jordanem Hendersonem (14) a dalšími spoluhráči.

Článek

Někteří se o zážitek podělili na sociálních sítích. "Zastavil se na čerpací stanici, měl na sobě tréninkové tričko a všem zaplatil benzin. Můj hrdina," napsal jeden z účastníků nečekaného setkání.

"Miluji egyptského krále," zněl další příspěvek. Jiný zaskočený fanda uvedl: "Tak pokorný, nelze ho nemilovat."

Gesto liverpoolského fotbalového klenotu neušlo pozornosti kamaráda a spoluhráče Dejana Lovrena. "Slyšel jsem, že (Salah) před pár dny na benzince všem přítomným zatáhl benzin. Krásné gesto. Jsem překvapený, obvykle jsi lakomý. Ale dobrý, můžeš mi teď alespoň jednou zaplatit kafe?" reagoval v žertu Lovren.

Liverpoolské záhy čeká pokračování v březnu přerušené soutěže. Restart se odehraje 17. června. Ligu vedl před přerušením s náskokem 25 bodů Liverpool, kterému k prvnímu titulu po 30 letech stačí ve zbývajících devíti utkáních uhrát šest bodů. Ročník by měl skončit o víkendu 25. a 26. července.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články