Hlavní obsah

Oběť rasistických urážek z Premier League v slzách! Fanoušci se hráči ještě smějí

Fotbalisté Manchesteru City si v neděli došli pro čtvrté vítězství za sebou v Ligovém poháru. Z první trofeje v letošní sezoně se mohli svěřenci trenéra Pepa Guardioly radovat po nedělní výhře nad Tottenhamem, za který září i jihokorejský fotbalista Son Hung-min, který po prohře neskrýval slzy.

Foto: Clive Rose, Reuters

Son Hung-min (vlevo) se stal terčem rasistických urážek

Článek

Dlouhé čekání Tottenhamu na trofej nedokázal ukončit ani nejmladší trenér v historii Premier Legue Ryan Mason, který na postu hlavního kouče Spurs vystřídal odvolaného Josého Mourinha. Z triumfu se mohli hráči Tottenhamu naposledy radovat v roce 2008 právě v Ligovém poháru.

Velmi zklamaný byl po prohře 0:1 jihokorejský útočník Son Hung-min, který se dříve stal obětí rasistických urážek. Prohra ho zasáhla natolik, že se na trávníku rozbrečel. Utěšovat ho přišli nejen jeho spoluhráči, včetně Garetha Balea, ale i hráči soupeře Ilkay Gündogan a Phil Foden.

Fanoušci na Twitteru však pro slzy zklamaného Jihokorejce neměli takové pochopení. „Taky brečím, ale smíchy. Son brečí nad Ligovým pohárem, a to mu táhne na 29 let," poznamenal chladně jeden z fanoušků. Někteří se ho zastávali a domnívají se, že další neúspěch Spurs by ho měl přinutit rozvíjet svůj talent někde jinde.

Záběry brečícího Sona jsou sdíleny s popiskem „No to je paráda, Son brečí. Výborně." který naráží na konverzaci nešťastného tatínka, který chtěl svému synovi udělat radost koupí Xboxu, ale nestihl to a syn mu teď doma brečí. Na první pohled dvě zcela nesouvisející situace, ale jelikož syn se v angličtině řekne son, tak lidé této náhody využili k drobnému vtípku.

Reklama

Související témata: