Hlavní obsah

Obránce Liverpoolu si po srážce s trenérem Kloppem zlomil klíční kost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Liverpoolu přišli v dnešním šlágru anglické ligy proti Arsenalu na delší dobu kuriózně o obránce Kostase Tsimikase. Řecký reprezentant utrpěl zlomeninu klíční kosti po srážce s vlastním trenérem Jürgenem Kloppem.

Foto: Carl Recine, Reuters

Liverpoolský fotbalista Kostas Tsimikas po srážce s koučem Jürgenem Kloppem.

Článek

Tsimikase ve 35. minutě u postranní čáry poslal na zem útočník Arsenalu Bukayo Saka. Sedmadvacetiletý řecký obránce se po tvrdém zákroku odkutálel až k vymezenému území pro trenéry, kde podrazil nohy Kloppovi, jenž na něj spadl.

Tsimikas musel hned po incidentu střídat a zamířil do nemocnice. „Bohužel má zlomenou klíční kost a bude mimo hru delší dobu,“ řekl Klopp po zápase o první místo tabulky, jenž skončil remízou 1:1.

„Ovlivnilo mě to, ale nic se mi nestalo. Klidně bych mu dal svou klíční kost, aby byl v pořádku. Není nic příjemného, když se něco takového před vámi stane a vy jste do toho zapletení. Nic pěkného na pohled,“ dodal německý kouč, jehož svěřenci jsou v tabulce druzí o bod za Arsenalem.

Reklama