Hlavní obsah

Newcastle - Manchester Utd. 1:1Rána pro United. Z hřiště předposledního týmu vezou jen bod

Manchester United pouze remizoval v dohrávce 19. kola anglické fotbalové ligy na hřišti předposledního Newcastlu 1:1. Zisk alespoň bodu hostům zajistil navrátilec po zranění Edinson Cavani v 71. minutě. Manchester, který hrál kvůli výskytu nákazy koronavirem v týmu po více než dvou týdnech, nevyužil šanci na posun na páté místo a je sedmý. Newcastle se bodově odpoutal od posledního Norwiche.

Foto: Lee Smith, Reuters

Cristiano Ronaldo z Manchesteru United se proti Newcastlu neprosadil

Článek

Vedení domácím zajistil už v 7. minutě střelou v pádu na hranici pokutového území Francouz Saint-Maximin, který dal čtvrtý gól v sezoně. Cavani zařídil vyrovnání v prvním ligovém startu od konce října, kdy si poranil achilovku.

Na hřiště přišel po přestávce a rozhodl o dělbě bodů. Jeho střelu z první po centru zprava nejprve odvrátila obrana, ale míč se ke Cavanimu vrátil a uruguayský útočník jej poslal do odkryté části branky za bezmocného Dúbravku.

Manchester nezabodoval naplno poprvé po třech výhrách a byla to i první ztráta pro nového trenéra Ralfa Rangnicka v jeho třetím ligovém utkání na lavičce.

Anglická fotbalová liga - 19. kolo:
Newcastle - Manchester United 1:1 (7. Saint-Maximin - 71. Cavani).

Reklama

Související témata: