Hlavní obsah

Senzace v Anglickém poháru! Účastníka Premier League vyřadil tým z páté ligy, končí i mistr

Londýn
Aktualizováno

Obrovská senzace se zrodila v osmifinále Anglického fotbalového poháru. Účastník Premier League Burnley překvapivě vypadl po domácí prohře 0:1 s Lincolnem City z páté nejvyšší soutěže. O triumfu outsidera rozhodl minutu před koncem Sean Raggett. Lincoln tak v pohárové soutěži uzmul další cenný skalp, v předchozím kole uspěl na hřišti druhého týmu druhé nejvyšší soutěže Brightonu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Fotbalisté Lincolnu se radují ze senzačního postupu přes Burnley v Anglickém poháru.

Článek

Ač bylo Burnley takřka ve všech statistikách lepší, šance zužitkovat nedokázalo, zatímco Lincoln jednu z mála příležitostí proměnil. V 89. minutě se k hlavičce dostal Raggett a jeho pokus zachytil gólman Heaton až za brankovou čárou.

Burnley, které v této sezóně patří na domácím hřišti mezi nejlepší týmy Premier League, už zareagovat nedokázalo.

V soutěži končí také úřadující anglický mistr Leicester, který rovněž gólem v závěru podlehl na hřišti třetiligového Millwallu 0:1. Přestože domácí hráli po Cooperově vyloučení od 52. minuty v deseti, dokázal v poslední minutě rozhodnout Cummings.

Chelsea naopak splnila roli favorita a na hřišti Wolverhamptonu zvítězila 2:0, oč se postarali v 65. minutě hlavou Pedro a v poslední minutě Costa. Do čtvrtfinále postoupil i Middlesbrough, který porazil Oxford těsně 3:2. Opakovaný zápas odehrají po remíze 0:0 Manchester City s Huddersfieldem z druhé ligy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články