Hlavní obsah

Šokovaný Guardiola nemohl uvěřit. Jeho rodina unikla teroristickému útoku bez následků

Manchester/Praha

Z teroristického útoku při pondělním koncertě v Manchester Areně vyvázla bez následků mimo jiné i rodina slavného kouče fotbalistů City Pepa Guardioly, jehož dcery Valentina a Maria s manželkou Cristinou Serrou byly v hledišti při vystoupení Ariany Grande.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hráči Manchesteru United drží minutu ticha po pondělním teroristickém útokuVideo: sntv

 
Článek

Výbuch v aréně usmrtil 22 osob včetně dětí a dalších 59 zranil. Bývalá hvězda Barcelony a úspěšný kouč se po děsivém zážitku svěřil se svými pocity na sociálních sítích.

„Jsem v šoku. Nemohu uvěřit tomu, co se stalo. Moje nejhlubší soustrast rodinám a přátelům obětí," napsal Guardiola na Twitter.

Podle informací španělský listů Marca a Diario Sport všechny tři členky trenérovy rodiny vyvázly z krvavého útoku bez zranění, nicméně prodělaly velmi traumatickou zkušenost.

Podle Diario Sport byly v Manchester Areně také fotbalové hvězdy City se svými rodinami, žádná konkrétní jména ale list neuvádí.

Hráči konkurenčního klubu Manchester United, který hraje ve středu ve Stockholmu finále Evropské ligy, po tragické události drželi na tréninku minutu ticha a zrušili tiskovou konferenci.

Reklama

Související témata: