Hlavní obsah

Šokující novinka! Liverpool možná přijde o kanonýra Salaha

Liverpool/Praha

Fotbalový Liverpool je v pořádném šoku! Možná totiž přijde o svého kanonýra Mohameda Salaha. A nemůže za to nabídka z nějakého věhlasnějšího klubu typu Barcelony či Realu Madrid. Egyptský kanonýr prý uvažuje o tom, že opustí Reds kvůli tomu, že lídr anglické Premier League uvažuje o angažování izraelského útočníka Moanese Daboura. Uvedl to list Jerusalem Post a senzační zpráva od té chvíle letí světem.

Foto: Carl Recine, Reuters

Liverpoolský Mohamed Salah se raduje z gólu proti Neapoli.

Článek

Dabour momentálně hraje za Red Bull Salcburk, ale je v hledáčku Liverpoolu, který má slibně rozehranou sezonu a každým zápasem dělá kroky k vytouženému mistrovskému titulu. Teď by ale mohl přijít nečekaný problém v podobě odchodu vyhlášeného střelce Salaha, kterému se nelíbí vyhlídky, že by byl v klubu s izraelským fotbalistou.

Hráči bylo údajně doporučeno, aby se jako profesionál staral jen a jen o fotbal a své výkony a nezatěžoval se informacemi ohledně možných posil pro FC Liverpool, jenže egyptskému útočníkovi prostě případné angažování izraelské posily nevoní.

Už během svého působení ve švýcarské Basileji (2012-2014) měl v utkání Evropské ligy proti Maccabi Tel Aviv problém, kdy se snažil vyhnout podání ruky soupeřům. Média nyní píší o tom, že pokud klub z Anfield Road hráče z Izraele angažuje, bude chtít Salah pryč.

Reklama

Související témata: