Hlavní obsah

West Ham - Wolverhampton 1:0Souček oslavil narozeniny gólem, West Ham slaví výhru

Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Souček oslavil gólem dnešní 27. narozeniny a West Hamu v anglické lize zařídil domácí vítězství 1:0 nad Wolverhamptonem. Český záložník se v této sezoně Premier League trefil počtvrté.

Foto: Chris Radburn, Reuters

Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Souček gólem oslavil 27. narozeniny a West Hamu zařídil vítězství 1:0 nad Wolverhamptonem v anglické lize.

Článek
Fotogalerie

West Ham naplno bodoval po dvou remízách za sebou a posunul se na páté místo neúplné tabulky. Za "Kladiváře" nenastoupil obránce Vladimír Coufal, který se zotavuje po čtvrteční operaci třísla, další středopolař Alex Král zůstal znovu jen na lavičce londýnského týmu.

V bezbrankovém prvním poločase byl nejblíže gólu domácí Rice, jenž napálil tyčku. Oslavenec Souček rozhodl zápas v 59. minutě střelou zblízka ve skluzu po Antoniově přihrávce. Pojistku mohli přidat Bowen nebo Antonio, ale velké šance neproměnili.

"Tenhle gól je možná nejlepším dárkem pro fanoušky i mého dědečka, který je tady dnes poprvé. Podporuje mě už od dětství a za týden mu bude osmdesát, takže mu ten gól věnuju. Kvůli covidu se sem nemohl dostat dřív, ale teď mu to konečně vyšlo," řekl Souček v rozhovoru pro televizi Sky Sports.

Anglická fotbalová liga - 27. kolo:
West Ham United - Wolverhampton 1:0 (59. Souček).
Utkání Chelsea - Leicester bylo odloženo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.