Hlavní obsah

Štědrý večer úplně jinak. Natálko, vítej, rozplýval se po hektických chvílích exslávista z West Hamu

Londýn

Vánoce byly trochu jinačí, než co dosud český fotbalista Vladimír Coufal zažíval. Na Štědrý den mohl obránce West Hamu přijít s hrdým prohlášením, že se mu narodila dcera Natálka.

Foto: Clive Rose, Reuters

Vladimír Coufal a Mark Noble z West Hamu. Ilustrační foto.

Článek

Exslávista, který létě přestoupil z Edenu do Anglie, zažívá nabité dny! Premier League nezná v době kolem svátků žádné pauzy. A právě v tomto období mu partnerka Hana přivedla na svět dceru.

„Moje manželka mi dala ten nejkrásnější dáreček na světě. Ani nedokážu popsat, jak jsem na tebe hrdý. Jak skvěle si zvládla náročné období. Jsi nejlepší. Miluju tě," napsal na Twitter Coufal.

S manželkou mají doma i tříletého synka Nicolase. Vánoce pro ně jsou hektické. Ještě poměrně nedlouho před porodem dávala fotbalistova paní na sítě zprávu, že porod je už na spadnutí. A to se naplnilo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @coufalkovaa

Coufala - a také jeho krajana Tomáše Součka - záhy čekají i fotbalové povinnosti. V neděli nastoupí proti Brightonu. Může naplnit touhu fandů klubu po dalších bodech a předvádět další spolehlivé výkony. Jeden z fandů je před nedávnem výrazně ocenil. Na sítích přišel s přáním, aby Ježíšek klubu přinesl 22 Coufalů. To se nesplnilo, ale na radosti to těžko někomu ze zainteresovaných něco ubere.

Reklama