Hlavní obsah

Třešně hostům zhořkly, výstavní pumelice Ritchieho zničila Černé kočky

Velkou fotbalovou parádu předvedl o minulém víkendu v anglické lize záložník Bournemouthu Matt Ritchie. Jeho výstavní rána z voleje do sítě Sunderlandu byla naprosto dokonalá. O nejkrásnější trefě 6. kola Premier League není absolutně žádných pochyb...

Foto: Sport.cz s použitím Reuters, Sport.cz

Benteke

Článek

Nováček z Bournemouthu toužil v Premier League po premiérové domácí výhře a šel za ní od začátku hodně dravě. Už ve 4. minutě otevřel skóre Wilson a o dalších pět minut později přidal druhý zásah Ritchie.

Jeho gólová střela navíc nepatřila do kategorie běžných, ostatně posuďte sami... Po rohovém kopu si skotský reprezentant zpracoval míč za hranicí pokutového území a poté levačkou nádherně vymetl šibenici Pantilimonovy brány. "Byla to od Matta fantastická rána," ocenil jeho kousek i kouč Třešní Eddie Howe.

Mezi nejkrásnějšími góly uplynulého kola figurují i povedené trefy Odiona Ighala z Watfordu a vycházející hvězdy Manchesteru United Anthonyho Martiala. Fanoušky zaujaly také dalekonosné přízemní rány v zápase mezi Manchesterem City a West Hamem. V dresu domácích se blýskla nová posila Kevin de Bruyne, za Kladiváře zase vyslal jedovatý a přesný projektil Victor Moses.

Reklama

Související témata: