Hlavní obsah

Tvrdé KO před londýnským derby! Fanoušek skončil na vozíku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Toto staré přísloví by se dalo aplikovat na chování fanoušků před sobotním derby mezi fotbalisty West Hamu a Chelsea. Jeden z hostujících fanoušků tak dlouho provokoval ty domácí, až mu jeden z nich uštědřil pořádnou ránu, kterou ho složil k zemi. Otřeseného provokatéra poté museli z místa odvézt na vozíčku, útočník skončil v rukou policie.

Foto: Tony Obrien, Reuters

Pohled na stadion West Hamu.

Článek

Fotbalisté londýnské Chelsea šli do vedení v 16. minutě zásluhou Joaa Félixe, ale zhruba o dvanáct minut později utkání vyrovnal Emerson, a jelikož žádný další regulérní gól nepadl, Blues se museli smířit se třetí remízou v řadě.

Český záložník Tomáš Souček mohl v 82. minutě rozhodnout o vítězství Kladivářů, ale jeho branka nebyla uznána kvůli předchozímu ofsajdu spoluhráče. V závěru zápasu byl Souček u dalšího významného momentu, kdy po jeho zásahu rukou v pokutovém území, nebyla odpískána penalta.

Hráči Chelsea se marně dožadovali spravedlnosti, rozhodčí Craig Pawson však všechny protesty smetl ze stolu. VAR jeho rozhodnutí sice potvrdil, ale opakované záběry hovořily jasně. Z výroku rozhodčího si skrze svůj Twitter utahovali i Blues.

Rušno však bylo ještě před zápasem, kdy se do střetu dostali domácí s hostujícími fanoušky. Na záběrech kolujících po sociálních sítích je vidět jeden z příznivců Chelsea, jak svými gesty provokuje fanouška domácích. Ten mu zasadí tvrdé KO, za které by se nemuseli stydět ani bojovníci MMA.

Útočník však nakonec skončil v rukou policie a knokautovaného muže s krvavými šrámy v obličeji museli z místa odvézt k ošetření na vozíčku.

Reklama