Hlavní obsah

Tvrdík naznačil, že Ngadeu opustí Slavii a zamíří do Premier League. Půlnoční přestup však padl

pb, rjmSport.cz
Aktualizováno

Fotbalista Slavie Michael Ngadeu se těšil na vysněnou Premier League. Už se zdálo, že se zástupci pražského klubu nakonec dohodnou na přestupu hráče do Fulhamu. Těsně před uzávěrkou přestupů v Anglii však transfer padl. Krach jednání oznámil šéf sešívaných Jaroslav Tvrdík. „Jsem v pohodě, v pondělí se opět připojím ke klukům v Praze, až se vrátí ze soustředění," citují internetové stránky Slavie kamerunského obránce.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Slavie Michael Ngadeu.

Článek

Byl to ten plný veletočů. Na jeho konci však Ngadeu minimálně letos v zimě musel zapomenout, že si zahraje v dresu Fulhamu anglickou Premier League. Přitom vše vypadalo ideálně. Anglický klub byl připraven zaplatit Slavii požadovanou sumu 4,5 milionu eur, tedy asi 116 milionů korun, což byla částka daná výstupní klauzulí v kontraktu hráče.

"Budeš nám moc chybět Titane," uvedl na sociální síti krátce před půlnocí Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva pražského klubu. To ještě transfer vypadal nadějně. Ngadeu už byl na Ostrovech, kde jednal o smlouvě s potenciálním zaměstnavatelem.

Večer se však začala situace zhoršovat a pro změnu to vypadalo, že k přestupu nedojde. Zpravodajský server BBC bez bližších informací označil transfer jako vysoce nepravděpodobný.

Jenže krátce před půlnocí se zase ozval na sociální síti předseda představenstva Slavie a naznačil, že Ngadeu se bude stěhovat do nového působiště.

A výsledek? Sám Tvrdík nakonec oznámil, že ačkoliv Slavia vyšla ve všem vstříc, Fulham nestačil dokončit zdravotní prohlídku. Ngadeu tak zůstává v Edenu, cítí se prý v pohodě a v pondělí se zase připojí k sešívaným.

Nakonec se na stránkách vršovického klubu objevila i slova samotného hráče. I když už byl skoro jednou nohou v Premier League, není zklamaný z toho, že zůstává v Edenu.

„Jsem v pohodě, v pondělí se opět připojím ke klukům v Praze, až se vrátí ze soustředění. Těším se na jarní část, věřím, že budeme úspěšní jak v domácí soutěži, tak i na evropské scéně," uvedl pro slavia.cz kamerunský stoper Michael Ngadeu Ngadjui.

Reklama