Hlavní obsah

Ve společnosti největších hvězd. Souček si vysloužil nominaci na hráče měsíce anglické ligy

Londýn/Praha

Zářivé výkony českého reprezentanta v barvách West Hamu United Tomáše Součka neunikají pozornosti laické i odborné veřejnosti. Fotbalový záložník Kladivářů si vysloužil nominaci na ocenění hráče měsíce anglické ligy od společnosti EA Sports. O vítězi prosincové ankety můžou hlasovat fanoušci, a kromě Součka jsou ve výběru hvězdy jako Mohamed Salah z Liverpoolu nebo Bruno Fernandes z Manchesteru United.

Foto: Peter Byrne, Reuters

Fotbalista West Hamu Tomáš Souček se raduje z gólu proti Evertonu.

Článek

Souček má za sebou impozantní měsíc v Premier League. Pětadvacetiletý středopolař byl ve většině zápasů West Hamu tahounem mužstva. K tradičně vynikajícímu pohybu po hřišti a poctivé defenzivní práci navíc přidal ještě několik důležitých branek.

Skóroval proti Manchesteru United, vyrovnával utkání s Leedsem, hlavičkou v závěru zachraňoval remízu proti Brightonu a v posledním duelu rozhodl o vítězství nad Evertonem, i když ten do prosincového výčtu zařadit nelze.

Není proto divu, že si Souček za své výkony řekl o nominaci do prestižní ankety hráče měsíce Premier League od vydavatele populární herní série FIFA. O tom, kdo bude nejlepším fotbalistou prosince rozhodují fanoušci zde.

Foto: Peter Byrne, Reuters

Tomáš Souček z West Hamu střílí vítězný gól proti Evertonu.

Kromě Součka se do výběru dostali ještě Salah z Liverpoolu, Fernandes a Marcus Rashford z Manchesteru United, Anwar El Ghazi a Emiliano Martínez z Aston Villy, Ben Mee z Burnley a John Stones z Manchesteru City.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: