Hlavní obsah

VIDEO: Běžícího muže už má i Chelsea! Parodie s obtloustlým Rooneym baví svět

Londýn

Běžící muž znovu na scéně! Pamatujete? Oddaný vietnamský fanoušek londýnského Arsenalu pádí několik kilometrů vedle autobusu, v němž se nacházejí fotbalisté jeho milovaného mužstva. Ti se nad vytrvalcem nakonec slitují a pustí ho dovnitř, kde si potřese rukou jak s hráči, tak s koučem Arsénem Wengerem. Úsměvná scéna z asijského turné okamžitě obletěla internet, a navíc inspirovala bookmakery sázkové kanceláře Coral k natočení parodie, v níž jeden z mladíků ztvárňuje útočníka Waynea Rooneyho, který se snaží dostihnout klubový autobus Chelsea. A nové dílko má úspěch!

Parodie na běh fanouška Arsenalu s postavou Waynea Rooneyho.

 
Článek

Budoucnost kanonýra Manchesteru United v současné době hýbe Anglií. Fanoušci s napětím sledují, zda reprezentant Albionu zůstane i nadále na Old Trafford, nebo zda se nechá zlanařit rivalem z Chelsea, která je prý ochotna Rudým ďáblům vysázet až 40 miliónů liber.

Není tedy divu, že si tvůrci videa jako hlavní postavu parodie vybrali právě Rooneyho. V krátkém klipu je vidět obtloustlý mladík s papírovou imitací Rooneyho obličeje v dresu Blues, jak běží podél projíždějícího autobusu s fanoušky Chelsea.

Protože po pár minutách tempu motorového vozidla nestačí, vezme si na pomoc koloběžku. Konec je podobný jako v originále. Řidič zastavuje a Ronney za ovací všech přítomných vstupuje do autobusu.

Na úsilí vietnamského fanouška, jenž běžel podél autobusu Gunners celých patnáct minut, se můžete podívat zde.

Odejde útočník Wayne Rooney z Manchesteru United do Chelsea?
Ano
23,3 %
Ne
76,7 %
Celkem hlasovalo 6926 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články