Hlavní obsah

VIDEO: Chelsea pobláznila USA. Čech ohromil parádní kopací technikou a zahrál i na bicí

Fotbalová Chelsea přitahuje velkou pozornost i v USA. Jen na trénink před duelem s Manchesterem City v rámci exhibičního turné se na fotbalisty Blues na stadiónu St. Louis Cardinals přišlo podívat deset tisíc fanoušků. A v centru pozornosti byla pochopitelně i jedna z hvězd týmu Petr Čech.

Petr Čech zahrál v USA na bicí

 
Článek

Gólman, jenž svými parádními kousky v bráně výrazně pomohl v posledních dvou sezónách svému týmu k triumfu v Lize mistrů a Evropské lize, fanouškům ukázal, že by se nejspíš neztratil ani jako hráč v poli.

Při hře na trefování břevna zpoza šestnáctky, které se zúčastnil také David Luiz, Demba Ba, Garry Cahill a mladý obránce Andreas Christensen, ze svého pokusu nezaváhal a horní tyč brány z uctivé vzdálenosti suverénně trefil.

Čecha ale skvěle živí především ruce, jejichž schopnosti už tradičně předvedl i za bicí soupravou, na kterou si zahrál v jídelně luxusního hotelu v St. Louis.

I hvězda Čechova formátu však nemá své místo jisté navěky. Na jeho pozici by se jistě velmi rád brzy dostal talentovaný Thibault Courtois, který sbírá zkušenosti na hostování v Atlétiku.

„Chci se stát součástí historie Chelsea. Ale Petr Čech je samozřejmě světová třída, každý zápas odehraje na vynikající úrovni. Lidé v Chelsea se vždy ke mně chovali férově a jsou dost chytří na to, aby věděli, že potřebuji hlavně hrát. Nevím, kde to bude, ale vím, že jsem v Madridu své schopnosti dostatečně prokázal," nechal se slyšet Courtois.

Reklama

Související témata: