Hlavní obsah

VIDEO: Instinktivně jsem si vybral špatný míč, řekl brankář Liverpoolu po kuriózním gólu

LIVERPOOL

Liverpoolský gólman Pepe Reina se poprvé vyjádřil ke kuriózní ligové brance z víkendového zápasu proti Sunderlandu. Na hřišti se ocitl reklamní míč, který změnil směr oficiálního balónu a ten pak skončil v síti. Reina se místo po něm vrhnul po plážovém míči, který na hřiště vhodil fanoušek Liverpoolu.

Článek

Plážový míč dokonale odvedl gólmanovu pozornost, jak přiznal Reina v britském Sunu. „Byla to smůla, ztratil jsem z dohledu oficiální balón a zíral na ten červený míč. Když pak Bent vystřelil, zmátlo mě to a šel jsem instinktivně po nesprávném míči, protože byl blíž. Ten druhý mě minul a zapadl do brány. Vše se odehrálo strašně rychle,“ podotkl Španěl.

„Nikdy se mi nic podobného nepřihodilo. Nevěděl jsem, co dělat, jak reagovat. Hlavou mi proletěla spousta věcí, ale měl jsem za to, že gól je platný. Však také nikdo neprotestoval proti jeho uznání,“ citoval ho deník.

Španělskému rádiu Cope pak řekl: „Že neměl být uznán, to jsme netušili, to pravidlo jsme neznali, jinak bychom samozřejmě protestovali u rozhodčího. O to je chyba sudího horší, je to jeho práce, on to musí narozdíl od nás vědět. Dneska se tomu můžeme zasmát, ale ten den to nebylo nejveselejší."

Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.