Hlavní obsah

Nejlepší česká fotbalistka Stašková vyměnila Atlético Madrid za AC Milán

Nejlepší česká fotbalistka posledních dvou let Andrea Stašková se vrací z Atlética Madrid do Itálie. Zamířila do AC Milán, kde se potká s dvojčaty Kamilou a Michaelou Dubcovými. Informovala o tom agentura K2K Sports, která útočnici zastupuje.

Foto: AC Milan

Česká fotbalová reprezentantka Andrea Stašková mění španělské Atlético Madrid za italský AC Milán.

Článek

Stašková hrála za Atlético od loňského června. S madridským klubem v uplynulé sezoně vyhrála Španělský pohár a měla s ním ještě na rok platnou smlouvu. "V Atléticu mi to moc nesedlo, necítila jsem se tam tak dobře," uvedla Stašková v tiskové zprávě.

O odchodu uvažovala už v zimě, ale protože měla s klubem smlouvu do června 2024, Atlético všechny nabídky zamítlo. "Takže mě musel někdo vykoupit. Myslím, že jsem první Češkou, kterou elitní klub vykoupil. To není špatné," dodala.

Do Itálie se Stašková vrací po roce. V letech 2019 až 2022 působila v Juventusu, se kterým získala tři tituly. "Před novým angažmá mám velká očekávání. AC Milán je skvělý klub, který buduje fakt silný tým," uvedla.

"Věřím, že v Miláně zase ukážu tu nejlepší Andreu. A taky jsem fakt ráda, že se v týmu potkám s Kamčou a Míšou Dubcovými," prohlásila.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.