Hlavní obsah

Sparťanský klenot Hložek na odchodu. Zájem má i španělský velkoklub!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě poslední zápas v dresu pražské Sparty má fotbalový univerzál Adam Hložek za sebou a nejspíš si ho představoval jinak, než potupnou prohrou 1:3 se Slováckem ve finále MOL Cupu. Porážka však nijak neohrozila zájem velkoklubů o tohoto devatenáctiletého útočníka, ba naopak. Do hry podle posledních informací vstoupila španělská Sevilla, která neváhá za sparťanský klenot vynaložit velké finanční prostředky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hložkova bomba v derby z přímého kopu byla nechytatelná...

Článek

Adam Hložek o nabídky na nové angažmá rozhodně nemá nouzi, vždyť zájem o něj jeví velkokluby z celého světa. V poslední době se nejvíce hovořilo o německém Leverkusenu, v jehož dresu válí bývalý Sparťan Patrik Schick. Spekulovalo se o zájmu i ze strany Dortmundu, Bayernu Mnichov, anglického West Hamu či italské Neapole, což potvrdil i hráčův otec.

Do boje o talentovaného mladíka, který se v české lize naposledy zaskvěl výstavním přímým kopem v derby se Slavií, má podle novináře Mattea Moretty zájem španělská Sevilla. Klub, který si opět zaručil účast v Lize mistrů, už prý hráče kontaktoval.

Sportovní ředitel Monchi je údajně ochoten za Hložka zaplatit neuvěřitelnou sumu 25 milionů eur (přibližně 616 milionu korun). Na tuto částku se už prý vyšplhala cena sparťanského šikuly.

Reklama