Hlavní obsah

Fotbalisté přivítají Arménii na Letné, lístky budou stát do 690 korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští fotbalisté přivítají 26. března Arménii na stadionu v Praze na Letné. FAČR dnes na svém webu definitivně potvrdila dějiště druhého letošního přípravného utkání, které svěřenci nového trenéra Ivana Haška odehrají čtyři dny po zápase v Norsku. Vstupenky se začnou prodávat v úterý ve třech cenových relacích od 350 do 690 korun.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Souček se spoluhráči během utkání kvalifikace ME 2024 s Albánií, ilustrační foto.

Článek

Česká reprezentace se naposledy představila na Letné, kde sídlí český mistr Sparta, před více než dvěma lety. V listopadu 2021 národní tým v epet Areně na závěr neúspěšné kvalifikace mistrovství světa porazil Estonsko 2:0. Lístky na přípravu s Arménií bude možné zakoupit v síti Ticketportal a vedle nejlevnějších a nejdražších míst budou moci fanoušci zvolit prostřední variantu za 470 korun.

Národní tým se nejprve 22. března představí v prvním letošním zápase v přípravě v Norsku. Mužstvo povede staronový trenér Hašek, který nahradil Jaroslava Šilhavého, jenž skončil v listopadu po kvalifikaci navzdory postupu na letní evropský šampionát. Jeho nástupce už byl na lavičce české reprezentace v pěti utkáních coby dočasný kouč v roce 2009.

„Moc se na premiéru těším a věřím, že nás doma podpoří i hodně fanoušků. Arménie dokáže být nevyzpytatelná a její herní styl se podobá některým soupeřům, na které můžeme narazit na Euru,“ uvedl Hašek, jehož svěřence v létě na šampionátu v Německu čekají ve skupině Portugalsko, Turecko a jeden z vítězů březnového play off.

Reklama