Hlavní obsah

Startuje prodej vstupenek na zápas reprezentace s Litvou

Praha

Ve středu ráno se začnou prodávat vstupenky na přípravné utkání mezi českými fotbalisty a Litvou, které se odehraje 22. března od 18:00 v Ústí nad Labem. Fanoušci si prostřednictvím webu www.vstupenkyfotbal.cz budou moci koupit lístky ve třech cenových relacích za 100, 200 a 300 korun.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Daniel Pudil (vpravo) v hlavičkovém souboji s Litevcem Stankeviciusem.

Článek

Národní celek se v Ústí nad Labem představí poprvé v historii a zápas bude přípravou na utkání kvalifikace mistrovství světa na půdě San Marina 26. března. Reprezentanti stráví na severu Čech čtyři dny a čeká je například otevřený trénink.

"V Ústí nad Labem se národní tým představí poprvé a nadšení v místě konání duelu tomu odpovídá. Registrujeme velký zájem o vstupenky i veškeré další akce, které budou s pobytem reprezentačního týmu v ústeckém regiónu spojeny," avizuje mluvčí reprezentačního týmu Pavel Pillár.

„Poděkování za nás patří také městu Ústí nad Labem, Ústeckému kraji a v neposlední řadě také klubu FK Ústí nad Labem. Na všech úrovních cítíme velký zájem o společný cíl, kterým je jednoznačně plný stadión a maximální servis pro návštěvníky zápasu," dodává Pillár.

Reprezentanti budou mít v Ústí nad Labem pestrý program. „Národní tým chce své zápasy mimo Prahu využít i po stránce charitativní a společenské. Ceníme si vstřícnosti, které v regiónu cítíme. Pevně věříme, že březnový zápas bude pro všechny zúčastněné velkým zážitkem," doufá Pillár.

Reklama

Související témata: