Hlavní obsah

VIDEO: Zpívalo se, masér vtipkoval. Jen slovenské trio trochu litovalo, že se vrací s vítěznými Čechy

Praha

Samozřejmě že podobné návraty má nejraději. Vítězné a po destrukci Slováků k tomu. Však si také masér české fotbalové reprezentace Eduard Poustka středeční noční cestu z Hané do Prahy patřičně užíval. „Jako všichni a jako po každém vyhraném utkání. Takové cesty domů jsou nejlepší,“ prozrazoval, že v pomalovaném autokaru uhánějícím před půlnocí po „dé“ jedničce bylo veselo. „Jen těch kluků slovenských, co jsme vezli, mi bylo líto,“ smál se poťouchle.

V autobuse je slyšet Gott a Poustkovy fórkyVideo: Sport.cz

 
Článek

Reprezentační autobus

Jasně že slovenskému triu v plzeňských službách vyšla česká reprezentace vstříc.  Bakoš, Čišovský a Ďuriš nemuseli po přípravě s Bílkovým výběrem v Olomouci přespávat, ba ani se harcovat na západ Čech po vlastní ose. Nároďák je vzal do autobusu, který ještě v noci mířil do Prahy.

„To aby také jednou viděli a poznali, jak se jezdí ve vítězném autokaru," dobíral si slovenské legionáře a spoluhráče z Plzně David Limberský. Jasně že se všichni tři okamžitě stali terčem přemíry narážek a vtípků, takže možná záhy litovali, že přece jen necestovali spolu a po vlastní ose.

Bakoš ani neoponoval

„Ale nic si z toho nedělejte a už tuplem si nic nevyčítejte. Prohrát s takovým mančaftem, jako jsme my o tři góly, není žádná ostuda," nešetřil známý hecíř Limberský hlavně Marka Bakoše.

„Dostali jsme za uši, takže nám nezbývá, než tohle všechno poslouchat," útrpně naslouchal vtípkům a narážkám slovenský útočník, který měl ovšem lichotivější bilanci, než jeho slovenský tým. Na hřiště se dostal stejně jako Michal Ďuriš až ve druhé půli, takže on prohrál s Čechy jen 0:1. „Ale říkejte to někomu po takové facce, co jsme dostali," neodvážil se moc oponovat.

I on byl proto nakonec rád, když se autobusem upalujícím po dálnici na Prahu  rozezněly Gottovy melodie a masér a známý bavič Eda Poustka hodil v plén pár vtipů. Několik peprných a těžko reprodukovatelných, ale většinou vyvolávajících salvy smíchu.

V panujícím veselí se slovenským legionářům cestovalo na Plzeň přece jen lépe, neboť na ně se v tu chvíli trochu pozapomnělo.

Reklama

Související témata: