Hlavní obsah

Hamšík v dobrém rozmaru. Co slovenská hvězda slíbila fanouškům Neapole?

Neapol

Složité chvíle pod Vesuvem definitivně překonal. Slovenský fotbalista Marek Hamšík se chystá na svou osmou sezónu v Neapoli a v pátém týmu loňské sezóny Serie A znovu myslí na nejvyšší příčky. I proto v dobrém rozmaru před odletem k přátelskému zápasu do Porta fanouškům slíbil, že si v případě zisku ligového titulu oholí své číro.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Neapolský záložník Marek Hamšík.

Článek

„Pokud vyhrajeme scudetto, číro shodím. To mi věřte!" citoval Hamšíka server listu Corriere dello Sport. Osmadvacetiletý slovenský záložník dělá kapitána v Neapoli i národním týmu, před startem nového ročníku přitom očekává, že mu připadne nová role.

Pod Vesuv zamířil nový kouč Maurizio Sarri, který nahradil Rafaela Beníteze, jenž přešel do Realu Madrid. Právě španělský kouč nechal na jaře Hamšíka několikrát vysedávat na lavičce náhradníků.

„To už je minulost. Neapol je velký klub, který musí mířit vysoko a já jsem tu šťastný. Jestli chceme titul, musíme se zlepšit. Jsem připravený odvést maximum. Cítím se skvěle a věřím, že tahle sezóna bude mimořádná," dodal Hamšík.

Reklama

Související témata: