Hlavní obsah

FC Turín - Sassuolo 2:1FC Turín se střídajícím Zimou porazil Sassuolo a vyhrál podruhé za sebou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

FC Turín se střídajícím obráncem Davidem Zimou porazil v dohrávce 11. kola italské fotbalové ligy 2:1 Sassuolo a po sérii pěti zápasů bez výhry zvítězil podruhé za sebou. Rozhodující gól vstřelil v 68. minutě Nikola Vlašič.

Foto: Tony Obrien, Reuters

Fotbalista Chelsea Nicolas Jackson slaví gól proti Tottenhamu.

Článek

Český reprezentant Zima nebyl v základní sestavě Turína, ale na hřiště se dostal ještě před přestávkou, když ve 44. minutě vystřídal zraněného spoluhráče Ricarda Rodrígueze. Turín se posunul na dvanácté místo tabulky, Sassuolo je patnácté.

V druhém dnešním zápase si otevřel střelecký účet v Serii A sedmnáctiletý německý záložník Arijon Ibrahimovič a pomohl k výhře Frosinone 2:1 nad Empoli. Jmenovec slavného švédského kanonýra, který v týmu ligového nováčka hostuje z Bayernu Mnichov, se stal nejmladším hráčem v jedné z elitních pěti evropských soutěží, jenž si v této sezoně připsal branku i gólovou asistenci v jednom utkání. Frosinone si polepšilo na 11. místo, Empoli zůstalo předposlední.

Italská fotbalová liga - 11. kolo:
Frosinone - Empoli 2:1 (58. Cuni, 74. Ibrahimovič - 86. Caputo)
FC Turín - Sassuolo 2:1 (5. Sanabria, 68. Vlašič - 18. Thorstvedt)

Reklama

Související témata: