Hlavní obsah

Spezia - Lazio Řím 0:3Lazio nezaváhalo, sérii neporazitelnosti natáhlo na osm zápasů

Aktualizováno

Fotbalisté Lazia Řím v pátečním utkání 30. kola italské ligy zvítězili 3:0 na hřišti Spezie. Druhý celek tabulky natáhl sérii neporazitelnosti na osm zápasů, během nichž ztratil body jen bezbrankovou remízou v Boloni.

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Fotbalisté Lazia Řím se radují z branky

Článek

O výhře hostů rozhodli z penalty v prvním poločase Immobile, po přestávce se prosadili Felipe Anderson a Antonio. Domácí v závěru dohrávali bez vyloučeného Ampadua, který dostal druhou žlutou kartu.

Lazio posedmé z posledních osmi kol udrželo čisté konto a na druhé příčce Serie A má 61 bodů. Na vedoucí Neapol ztrácí 13 bodů, od římského rivala AS na třetím místě jej dělí osm bodů. Oba soupeři však mají odehráno o zápas méně.

Spezii patří 16. místo těsně nad hranicí sestupového pásma. Od Verony na 18. příčce ji dělí čtyři body. Cremonese, které dnes porazilo 1:0 Empoli, na předposledním 19. místě zaostává o sedm bodů. Poslední Sampdoria Janov ztrácí ještě o čtyři body víc.

Italská fotbalová liga - 30. kolo:
Cremona - Empoli 1:0 (4. Dessers)
Spezia - Lazio Řím 0:3 (36. Immobile z pen., 52. Felipe Anderson, 89. Antonio).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.