Hlavní obsah

Pamič opouští Spartu, znovu jde hostovat do Itálie

Praha
Aktualizováno

Hostování v Itálii jsou jeho údělem. Chorvatský obránce Manuel Pamič se během podzimu zase na čas vrátil do prvoligového kádru fotbalové Sparty, místo v její sestavě si ovšem zpátky nevybojoval. Zimní přípravu zahájil s juniorkou a nyní odchází na půlroční hostování do druhé italské ligy. Bude hrát za aktuálně druhý tým tabulky Frosinone. Italský klub o tom informuje na svém webu.

Foto: Petr Horník, Právo

Sparťan Manuel Pamič během utkání v Příbrami.

Článek

Levého obránce si Sparta vyhlédla v roce 2009 v Salcburku a Manuel Pamič brzy zdomácněl v základní sestavě. V roce 2013 z ní ovšem vypadl a poté hostoval v Itálii v dresech Chieva a Sieny.

Na Pamičově místě se na Letné chytil Costa a Chorvat se vrátil do áčka až loni na podzim, když Sparta uvolnila na hostování do Jihlavy mladého Matěje Hybše.

Do zápasů ovšem Pamič nezasáhl, v lize za Spartu naposledy nastoupil v červnu 2013. A když se v zimě z Indie vrátil Jakub Podaný, Chorvatovy šance v áčku pohasly.

„Podaný se vrátil s titulem mistra Indie a s velmi dobrým kreditem. Je to univerzál na levou stranu, do zálohy i do obrany," vysvětlil kouč Vítězslav Lavička, proč se chorvatský bek přesunul zase do juniorky a má dovoleno hledat si nové angažmá.

Pamič odehrál v české lize 114 zápasů a vstřelil v ní 4 branky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články