Hlavní obsah

Šílený kousek bláznivé hvězdy. Balotelli přesvědčil majitele baru, aby se proměnil v kaskadéra

Neapol/Praha

Fotbalový bouřlivák Mario Balotelli má za sebou další šílený kousek. A pokud se fanoušci těší, že předvedl nějakou parádu na zeleném pažitu, tak mohou zůstat klidní. Ani náhodou. Ital, který je známý především svými výstřelky a průšvihy, si připsal další zářez na pažbu. Co se mu povedlo tentokrát?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Italský útočník Mario Balotelli.

Článek

Proč vždycky já? Takhle se Mario Balotelli litoval v jednom z dřívějších rozhovorů, že na něj mají média spadeno a všímají si hlavně jeho prohřešků. Vysvětlení je jednoduché. V době, kdy většina fotbalistů tvrdě dře, aby byla ve formě a kondici na novou sezonu se útočník blýskl úplně jinak. A médiím to pochopitelně nemohlo uniknout.

Majitele jednoho z barů v Neapoli vyhecoval známý Ital k tomu, že jen ve spodním prádle sedl na moped a skočil s ním do moře. Za tenhle kousek byl podle médií Balotelli ochotný zaplatit 1800 liber. Povedený kaskadérský počin pak ještě zveřejnil na svém instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Buongiorno così ! 😂😂😂 (Vespa ripescata).

Příspěvek sdílený Mario Balotelli🇮🇹👨‍👧‍👦🦁 (@mb459),Čec 5, 2019 v 10:04 PDT

"Můj moped měl stejně cenu jen asi 540 liber," vtipkoval majitel baru poté, co se vyškrábal z vody na pevninu, že vlastně udělal s Balotellim dobrý obchod.

Možná by se ale Balotelli nyní měl víc soustředit na fotbal, jeho smlouva ve francouzském Marseille skončila a nyní je bez angažmá.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články