Hlavní obsah

Tohle se nepovedlo. Vyděšeného fotbalistu zadržela policie se zbraněmi, šlo o omyl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně nepříjemný zážitek má za sebou francouzský záložník Tiemoué Bakayoko. Bývalý hráč Chelsea, který v minulé sezoně hostoval v AC Milán, se kterým získal titul v italské lize, byl zastaven policií, která ho začala jako zločince prohledávat a na jeho vozidlo mířit zbraněmi. Po chvíli se ukázalo, že šlo o chybnou identifikaci a policisté chytili nesprávného.

Foto: Profimedia.cz

Francouzský záložník Tiemoué Bakayoko v dresu Neapole.

Článek

Tohle si milánští policisté za rámeček nedají. V pondělí se na sociálních sítích objevilo video, které zachycuje policejní zásah proti sedmadvacetiletému francouzskému záložníkovi. Policisté zastavili Bakayokův vůz, vytáhli ho ven a začala scénka jako z filmu.

Bývalý hráč Chelsea, který prý nově podepsal doma v Marseille, musel položit ruce na policejní vůz a jeden z policistů ho začal šacovat a vyndávat mu věci z kapes, zatímco další policisté zbraněmi mířili na osobu, která seděla na místě spolujezdce.

Po chvilce však jeden z policistů uklidil zbraň a mířil ke svému kolegovi, aby mu řekl, že mají nesprávného. Ten s udiveným výrazem přestal hráče prohledávat a s omluvou ho lehce poplácal po zádech.

Incident, který potvrdily i úřady v Miláně, se stal na začátku července, ale vyšel najevo až po zveřejnění zmíněného videa. „Kontrola byla provedena, protože Bakayoko i se spolujezdcem shodou okolností přesně odpovídali popisu hledaných osob. Akce byla přerušena hned poté, co se zjistilo, že policisté zastavili osobu, která s tím neměla nic společného," stálo v oficiálním prohlášení.

Bakayoka podepsala Chelsea v roce 2017 v přepočtu za více než miliardu korun, jenže později se ukázalo, že tento nákup nebyl z nejpovedenějších. V sezoně 2017/18 odehrál 43 zápasů napříč všemi možnými soutěžemi. Hostoval v AC Milán, Monaku, Neapoli a pak znovu v Miláně, se kterým letos získal titul v Serii A.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články