Hlavní obsah

VIDEO: Z italského komentátora prýštila po Hamšíkově brance extáze nadšení

Doslova v extázi byl po gólu Marka Hamšíka z Neapole italský komentátor Carlo Alvino. "Grazie, Dio," opakoval neustále, když v 82. minutě vstřelil slovenský reprezentant vítěznou branku a dokonal tak neuvěřitelný obrat. Neapol na hřišti Juventusu prohrávala už 0:2, avšak díky dvěma trefám Hamšíka nakonec vyhrála 3:2.

Foto: Massimo Pinca, ČTK/AP

Marek Hamšík se raduje z gólu

Článek

O víkendu bylo v Itálii na programu 11. kolo nejvyšší fotbalové ligy. Na hřiště Juventusu přijela Neapol v sestavě se slovenským reprezentantem Markem Hamšíkem. A dvaadvacetiletý ofenzivní hráč se stal hrdinou utkání.

Juventus už vedl po trefách Trézegueta a Giovinca 2:0. Jenže pak se v Turíně začaly dít věci. Neapol se nevzdala a osm minut před koncem strhla vedení na svou stranu. V 59. minutě zavelel k obratu Marek Hamšík, který snížil na 1:2. O pět minut později přidal druhou branku do sítě Juventusu útočník Dátolo. A zmrtvýchvstání Neapole dokončil v 82. minutě opět slovenský záložník, který si podruhé v zápase "vychutnal" brankáře Buffona.

Nesmírně šťastný byl nejen samotný Hamšík, ale i komentátor Carlo Alvino, který se s neapolskou šálou na krku mohl zbláznit radostí. "Grazie, Dio," opakoval neustále a ještě několik dalších vteřin byl z vítězné branky v extázi.

Reklama