Hlavní obsah

Zápas ukrajinské ligy se kvůli leteckým poplachům hrál přes čtyři a půl hodiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na čtyři hodiny a 36 minut se kvůli leteckým poplachům a opakovaným přerušením protáhl zápas ukrajinské fotbalové ligy mezi Dniprem-1 a Oleksandrijí. Podle BBC šlo o nejdelší zápas v historii soutěže. Domácí tým zvítězil 1:0 a udržel druhé místo v tabulce.

Foto: Profimedia.cz

Ukrajinští fanoušci

Článek

„Takhle dlouho jsme ještě nehráli. Mohlo to pro nás dopadnout špatně. Ale všichni jsme chtěli pokračovat. Šli jsme na hřiště a snažili se vyhrát,“ řekl obránce Dnipra-1 Eduard Sarapij klubovému webu.

Pondělní zápas překonal podle vedení soutěže „rekord“ z loňské sezony, kdy utkání mezi Ruchem a Metalistem, rovněž přerušované leteckými poplachy, trvalo čtyři hodiny a 27 minut.

Po začátku ruské invaze loni v únoru se fotbalisté Dnipra-1 přesunuli do západní části země, ale od září opět hrají domácí zápasy na svém stadionu.

Reklama

Související témata:
  2 : 1 Real Madrid - Bayern 2 : 1 dohráno
20240508T21 : 00:00+0200
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid
Bayern
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.