Hlavní obsah

Bradley se v Malajsii utrhl, vede o čtyři rány

K trháku nasadil Keegan Bradley na CIMB Classic v malajském Kuala Lumpuru. Ve druhém kole zahrál 66 ran, šest úderů pod par, a před víkendovými boji na třetím turnaji nové sezóny PGA Tour má náskok čtyř ran. "Hřiště mi vyhovuje. Je obtížné a nutí vás přesně drajvovat," podotkl Bradley, který patří k nejlepším hráčům z týčka. Druhé místo patří po pátku Ryanu Moorovi, další ránu zpět jsou Kiradech Aphibarnrat a Chris Stroud.

Foto: gettyimages.com

Sergio Garci tak, jak ho známe, nikoli u pokerového stolu, ale s golfovou holí.

Článek

Nejlepší kolo dne zahrál Australan Marc Leishman. Jeho 65 ran ho vyneslo na celkových sedm úderů pod par, za něž dělí pátou pozici spolu se Sergio Garcíou.

Bradley na podniku v Malajsii, který je letos premiérově oficiálně zařazen do programu zámořské série, potvrzuje formu z uplynulé sezóny. V té sice ani jednou nevyhrál, nicméně dosáhl sedmi umístění v elitní desítce, což je maximum v jeho dosavadní kariéře. I díky tomu skončil ve FedExCupu desátý. Nyní by mohl vkročit do nového fedexcupového ročníku pravou nohou, za vítězství je ve hře 500 bodů.

Hřiště Kuala Lumpur Golf & Country Clubu Bradleymu báječně svědčí. V průběhu dvou kol zasáhl 24 z 28 fairwayí a díky tomu si vypracoval spoustu šancí ke skórování – čtrnáctkrát je přitom proměnil v birdie.

Reklama

Související témata: