Hlavní obsah

Czech Open s letošními vítězi!

Kromě Miguela Ángela Jiméneze zřejmě uvidí srpnové Czech Open v Čeladné přinejmenším další tři letošní vítěze European Tour.

Foto: Mike Blake

Španělský golfista Miguel Ángel Jimenéz

Článek

Podle pořadatelů z Prosper Golf Resortu Čeladná jsou na termín 19. - 22. srpna přihlášeni mj. Angličan David Horsey (vítěz BMW International Open) a Ital Edoardo Molinari (Scottish Open). Spolu se Španělem Jiménezem, který vyhrál v Dubaji a také na Open de France, jsou to zároveň vítězové posledních tří týdnů na European Tour.

Jak již Golf Digest C&S napsal v červencovém čísle, ohlášen je také Angličan Simon Khan, vítěz květnového PGA Championship ve Wentworthu a tedy čtvrtý šampion letošní sezony. Účast dále potvrdili Francouz Thomas Levet a obhájce titulu, Švéd Oskar Henningsson.

Mezi přihlášenými jmény je další Francouz Grégory Havret, který z kvalifikace prošel až ke druhému místu na US Open, kde byl jen o ránu horší než vítězný Graeme McDowell. Startovat mají i Havretovi krajani Grégory Bourdy a Jean-Francois Luquin. Přijet by měl také Dán Sören Kjeldsen, který se loni na poslední chvíli odhlásil.

Další jména má promotér Stephen Alexander John Flanagan oznámit příští týden po British Open.

Reklama

Související témata: