Hlavní obsah

Do závěrečného kola turnaje LET ve Švýcarsku prošly čtyři české golfistky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do nedělního finále turnaje Ladies European Tour ve Švýcarsku postoupily čtyři z pěti českých golfistek. Nejvýše je po dnešním druhém kole Sára Kousková, které patří 24. místo. Jana Melichová figuruje na 33. příčce, Kristýna Napoleaová, jež byla po prvním dnu devátá, klesla na 48. místo. Na poslední jamce dnes cut zachránila i Tereza Melecká.

Foto: Profimedia.cz

Golfistka Sára Kousková

Článek

Kousková v obou dnech Swiss Ladies Open zahrála 70 ran, jednu pod par, a má tak skóre -2. O jeden úder horší je Melichová. O sedm ran oproti výbornému pátečním kolu, které zvládla na tři rány pod normu hřiště, si pohoršila vítězka červnového German Masters Napoleaová. Nyní má skóre +1, Melecká má o jednu ránu víc.

Do finálových bojů neprošla pouze Tereza Koželuhová, která dnes sice zahrála v paru, nedokázala ale zlikvidovat ztrátu s prvního dne, kdy nasbírala sedm ran nad par. V celkovém pořadí jí patří 90. místo.

V čele turnaje s dotací 300.000 eur je před nedělním 3. kolem Norka Madelene Stavnarová s bilancí -12.

Reklama

Související témata: