Hlavní obsah

Golfistka Davidson Spilková se na NSW Open blýskla hole in one

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golfistka Klára Davidson Spilková se na turnaji New South Wales Open blýskla jamkou na jeden úder. První kolo podniku okruhu LET obešla v paru a patří jí dělené 46. místo, nejlepší z českých hráček je čtrnáctá Sára Kousková.

Foto: Profimedia.cz

Klára Davidson Spilková na archivním snímku

Článek

Davidson Spilková zahrála tzv. hole in one na 115 metrů dlouhé třetí jamce. „Ani jsem neviděla, že to spadlo do jamky. Řekli mi to až nějací fanoušci, co šli s námi,“ uvedla na webu turnaje devětadvacetiletá golfistka, která si připsala osmé eso kariéry.

Nejlepší českou reprezentantkou po prvním kole je na dělené 14. příčce Kousková s výkonem 69 úderů. Spilková stejně jako Jana Melichová zahrála 72 ran a dělí se o 46. místo. Kristýna Napoleaová figuruje s 75 údery na 90. příčce. V čele je domácí amatérka Justice Bosiová se skóre -7.

Davidson Spilková nebyla jedinou golfistkou, která na hřišti mezi jezerem Tuggerah a Jižním pacifickým oceánem zahrála v prvním kole hole in one. Na šesté jamce se to podařilo také Leonii Harmové z Německa.

Reklama

Související témata: