Hlavní obsah

Spilková je po dvou kolech na turnaji Ladies European Tour v Singapuru sedmá

Golfistka Klára Davidson Spilková je po dvou kolech na turnaji Ladies European Tour v Singapuru sedmá s bilancí čtyř ran pod par. Na dělené 18. příčce prošla cutem Sára Kousková, která se drží jednu ránu pod parem, a jako poslední šedesátá proklouzla do sobotních bojů i Tereza Melecká se skóre +7.

Foto: Anna Krčmářová

Golfistka Klára Spilková. Archivní foto

Článek

Česká jednička Davidson Spilková, jež na předchozích dvou akcích LET vybojovala umístění v první desítce, dnes nenavázala na výborný výkon z úvodního kola, po němž jí s bilancí 68 ran patřilo druhé místo. Tentokrát potřebovala o čtyři údery víc, hřiště obešla v paru a klesla na sedmou příčku. Kousková, která úvodní kolo zahrála na 73 ran, naopak normu o dvě rány pokořila a posunula se do první dvacítky.

Melecká si oproti čtvrtku (+4) polepšila o jednu ránu a těsně si zajistila postup. Čtvrtá česká zástupkyně v turnaji Jana Melichová po pokaženém prvním dnu, kdy zahrála devět ran nad par, cutem neprošla, přestože dnes skončila v paru. V konečném pořadí obsadila 63. místo.

O vedení se dělí trojice hráček s bilancí -7. Pozici z prvního kola uhájila Nicole Garciaová z Jihoafrické republiky, na niž se dotáhly Francouzka Pauline Roussinová a Danielle Kangová z USA.

Reklama

Související témata: