Hlavní obsah

V Berouně budou hrát všechny elitní domácí golfistky v čele se Spilkovou

Na golfovém turnaji Ladies European Tour v Berouně se v příštím týdnu představí kompletní domácí elita v čele s Klárou Spilkovou, Kristýnou Napoleaovou a Sárou Kouskovou, která nedávno přestoupila mezi profesionálky. Ve startovní listině figuruje 15 českých hráček.

Foto: Anna Krčmářová

Klára Spilková, česká golfová jednička.

Článek

"Z pohledu českého golfu máme nejsilnější obsazení turnaje za všechny čtyři ročníky," řekl promotér Luboš Koželuh z Premier Sports v tiskové zprávě. "Profesionálky i amatérky mají v této sezoně velmi dobrou formu, kterou osvědčují na nejrůznějších tour a soutěžích. Věřím, že se to odrazí také na nejdůležitějším domácím turnaji roku," uvedl.

Z profesionálek se v soutěži s dotací 200.000 eur objeví ještě Tereza Melecká, Šideri Váňová, Tereza a Eva Koželuhovy, Kateřina Vlašínová a Lucie Hinnerová. Hrát budou také amatérky Jana Melichová, Patricie Macková, Denisa Vodičková, Agáta Vahalová, Barbora Bujáková a Miriam Balcarová.

Tipsport Czech Ladies Open se uskuteční od 24. do 26. června, diváci mají vstup zdarma. Podle dřívějších informací organizátorů se turnaje zúčastní aktuální jednička nejvyšší dámské evropské série Švédka Maja Starková, její krajanka Johanna Gustavssonová, která je v pořadí třetí, či čtvrtá Manon De Roeyová z Belgie.

Reklama

Související témata: