Hlavní obsah

Prostějov - Pardubice B 3:6Hokejisté Pardubic B vyhráli v dohrávce první ligy už bez Krále v Prostějově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Pardubic B v dohrávce 1. kola první ligy porazili Prostějov na jeho ledě 6:3 a po páté výhře z posledních sedmi zápasů si upevnili 10. místo v tabulce. Záložní tým Dynama se představil už bez hlavního kouče Richarda Krále, který ode dneška převzal extraligovou Mladou Boleslav. Vedli ho asistenti Jiří Malinský a Jan Starý, spolu s nimi byl na střídačce i sportovní manažer Tomáš Rolinek.

Článek

Duel se hrál 13. září, ale zůstal po první třetině nedohraný, protože při silné bouřce se dostala poškozenou střechou na led voda a kvůli velkým kalužím byla plocha nezpůsobilá. Odložený zápas, který byl původně přerušen za bezbrankového stavu, se dnes hrál celý od začátku.

Čtyřmi body za dvě branky i asistence se na vítězství Východočechů podílel Michal Pochobradský, tři přihrávky zaznamenal Tomáš Urban a tři body za gól a dvě asistence si připsal také Josef Mikyska. Jestřábi prohráli pátý z uplynulých sedmi duelů a zůstali šestí.

Dohrávka 1. kola první hokejové ligy:
Prostějov - Pardubice B 3:6 (0:1, 2:3, 1:2)
Branky: 26. Slanina, 35. Z. Doležal, 58. Fronk - 10. a 42. Pochobradský, 29. Hrníčko, 37. Rákos, 39. J. Mikyska, 47. Herčík. Rozhodčí: Zavřel, Šico - Hanzlík, Mikšík. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:2. Diváci: 1673.

Reklama

Související témata: