Hlavní obsah

Jak je to s Jágrem? Vrátí se v pátek do sestavy Rytířů? Už je jasno

Praha

První mečbol na postup do semifinále první ligy sice ve středu na ledě Přerova neproměnili, nyní mají hokejisté Kladna za pro ně příznivého stavu 3:1 na zápasy druhý pokus. A kromě výhody domácího prostředí věří v ukončení série i z dalšího důvodu - do sestavy Rytířů se vrací útočník Jaromír Jágr!

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Jaromír Jágr z Kladna v úvodním čtvrtfinále první ligy proti Přerovu.

Článek

Sedmačtyřicetiletá legenda nechyběla v sestavě Středočechů při prvních dvou domácích výhrách v sérii, na ledě Zubrů už ale nenastoupila a zápasy sledovala jen ze střídačky.

Rytíři příčiny absence své hvězdy nechtěli prozrazovat. „V play off jsme se rozhodli o důvodech nic neříkat, i kdyby nešlo právě o Jaromíra. Nechceme to blíže specifikovat, prostě nehrál," uvedl tiskový mluvčí kladenského klubu Vít Heral.

V pátečním utkání, které začíná v 18 hodin a podrobnou on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz, nastoupí Jágr v první útočné formaci.

Jeho tradičními parťáky budou Antonín Melka a Tomáš Plekanec, s osmi body za dva góly a šest asistencí nejproduktivnější hráč probíhajícího play off první ligy.

Pomůže Jágr Kladnu dnes k postupu a vylepší si svou bodovou bilanci v aktuálních vyřazovacích bojích, která zatím čítá jednu asistenci?

Reklama

Související témata: